Steun ons

Maalt u om molens? Vindt u het ook belangrijk dat molens regelmatig draaien en maalvaardig blijven? Word dan donateur van Stichting De Groninger Poldermolens!

Stichting De Groninger Poldermolens is de fusie van de voormalige molenstichtingen Fivelingo, Hunsingo en Westerkwartier. Onze molens vragen veel onderhoud: klein en groot onderhoud. Onderhoud kost geld, veel geld. Subsidies zijn niet voldoende om alle onderhoud, restauraties en overige uitgaven te kunnen bekostigen.

Word donateur!

Daarom vragen wij u donateur van onze stichting te worden. Dat kan al voor € 10,00 per jaar. Grotere bedragen zijn natuurlijk ook welkom. Uw donatie wordt besteed aan klein onderhoud en het organiseren van voor het publiek toegankelijke activiteiten in en rondom onze molens (bijv. het Groninger molenweekend), waarbij u van harte welkom bent.

Anbi

Stichting De Groninger Poldermolens is door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de belasting.

U kunt zich als donateur aanmelden via info@degroningerpoldermolens.nl met vermelding van uw naam en adresgegevens. U kunt uw gift overmaken op IBAN-rekeningnummer NL52RABO0307227413 van Stichting De Groninger Poldermolens met als omschrijving/betalingskenmerk: donatie + kalenderjaar.

Wij danken u bij voorbaat voor uw gift!